Entrevistat a
"El Prat Ràdio"
per José David Muñoz
A propòsit del lliurament dels premis del
I Certamen de Poesia Infantil i Juvenil Vila del Prat

El Prat Ràdio

     Avui, 13 de febrer de 2012, he estat entrevistat a "El Prat Ràdio", pel presentador del programa Planeta Prat, José David Muñoz, per parlar sobre el propassat lliurament de premis del I Certamen de Poesia Infantil i Juvenil Vila del Prat.

[ Escoltar Podcast ]
Emissió del dia 13/02/2012. 3a HORA: 11:00h.

     El temps dedicat a l'entrevista ha passat en un sospir i m'he deixat (com sempre) moltes coses per explicar i moltes mencions per fer, així que aprofito aquesta entrada per reproduïr la nota d'Agraïments de la pàgina 56 de "Silenci Sensacional", el poemari recopilatori amb les obres premiades i finalistes:

     "Organitzar aquest certamen poètic ha estat, per a mi, complir un doble somni: ara, un certamen poètic dirigit als més joves; adés, que portés el nom de la meva vila; però complir aquest doble somni no hagués estat possible sense la col·laboració desinteressada d’un grup de persones, enamorades de la poesia, que a títol individual o col·lectiu, han dedicat al projecte el seu temps, la seva dedicació, el seu esforç i la seva il·lusió.

     El meu agraïment més sincer:

     ...als amics i amigues que han format part del jurat, en les seves diferents categories: M. Roser Algué Vendrells, Pep Colomer, Lluís Servé, Pilar Campmany i Piqué, Miriam Petit, Daniel Ferré, Empar Sáez, Anna Riera, Montse Assens, Francesc Arnau, Sandra Domínguez Roig, Núria Niubó, Mariano Martínez, Òscar Solsona i Pepe Maiques.

     ...al mestre Ramon Navarro Bonet, que ha exercit com a president del certamen.

     ...a l’artista Pilar Campmany i Piqué, per les seves meravelloses il·lustracions.

     ...a M. Roser Algué Vendrells, pel seu emotiu pròleg.

     ...a Francisco Lorenzo Gallardo (Regidor de Cultura), Margarita García (Regidora d’Educació) i Cristina Gutiérrez Valverde, de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, pel seu suport.

     ...a José David Muñoz, Isa Gon, Francesc Gelabert, Marc Sánchez i Isabel Gonzalo (El Prat Ràdio), per posar les nostres paraules en antena.

     ...a Sergi Olivera i a la revista Delta del Prat de Llobregat, per la seva difusió del Premi.

     ...als Casals Catalans d’arreu del món que han participat portant la convocatòria una mica més enllà.

     ...als Centres Educatius que han apropat els cartells i les bases del certamen al seu alumnat.

     ..als companys i companyes de l’Equip Editorial de Lo Càntich, per la paciència que tenen amb mi, per la confiança que em manifesten i per la seva amistat incondicional."

Gràcies!

Toni Arencón i Arias

Silenci Sensacional (diversos autors)
«Silenci Sensacional»
Diversos autors

I Certamen de Poesia
Infantil i Juvenil
Vila del Prat
2011


Col·lecció Camí del Sorral
Número 1
ARC - Lo Càntich
64 pàg | 150x210 | Rústica

[ Adquirir ]

[ Tornar a Pàgina Principal ]

[ Escoltar Podcast ]